Hauskaa Vappua!

Niin vain kuukausi taas vaihtui ja uskomattomalta tuntuu, et mennään jo Toukokuussa! Lumet on sulaneet ja kovat tulvat täällä pohjanmaalla jyllää!

Tallissani on jälleen vain kaksi karvakasaa. Kuukausi sitten Luppiksen polvi murtui ja sen kilpaura oli sit siinä. Todella suuri harmi kun Annika oli niin kovasti sen kanssa töitä tehnyt.. Taitaa olla, että mun tallissani on jokin "lämpöskarma". Mutta Luppiksella oli onnea matkassa ja se pääsi jatkamaan päiviään Vaalaan =)

Viltsu on ravannut ihan hyvin uudella kenkävarustuksella, että pisteet joustopohjallisille! tietenkin tämä kuratarha aika on aika inhottava ja illalla tulee kyllä itselle sellanen mutanaamio kun suihkuttelen vetta kavion ja pohjallisten väliin =)

Viime viikonloppuna käytiin Ylivieskan radalla ja nyt oli sitten vihdoin ja viimein kilpakärryt matkassa. Heppakavereina oli Miian tallista Salama Ja Samu. Oli ihan mahtava homma kun sai heti kavereitakin mukaan. Nämä reissut jos jotku vievät tammaa eteenpäin! Ja siinä kuvatessani piti itsekkin oikein ihmetellä, et sehän rupee ihan oikeesti näyttämään "aikuiselta! "




Nyt jatketaan varovaisen toivekkaina reenejä kesäkeleillä ja pelätään kuitenkin pikkasen sitä niiamista,, Tarkoitus olisi nyt toukokuussa käydä hiitillä ainakin viikonloppuisin ja sit kotona sit nätimmin. Jos toukokuu menee hyvin niin sit pari kertaa viikossa radalla reippaammin=)



Tässä alla linkki meidän kevättulvasta kun pato on täydessä työssä! Viltsua ei padon kuohunta hetkauta, mutta pikkupurot onkin sitten pelottavia =)

http://www.youtube.com/watch?v=Pf6WKnLebF0&feature=g-upl