Vielä kerkiää lähettää kesäterveisiä Kannuksen Korpelasta!

Tosiaan 3 viikkoa sitten kesälomani alkoi ja nyt olen taas töissä. Kylläpäs se meni äkkiä varmaankin johtui kun oli niin paljon tekemistä ;) Etten ehtinyt etes blogia päivitellä. Syyskuussa pidän sitten vielä 1 viikon lomaa. Tälläviikolla ryhdistäydyn niin, että laittelen kuvia eteenpäin niin saadaan kotisivujen puolelle lisää kuvia.

Viltsu on ollut aisojen välissä viimeksi kun lomani alkoi ja hyvin toimi. Radalla käytiin ja kyllä tamma on vahvistunut kun on ollut yötäpäivää ulkona. Kyllä ne liikkuvatkin paljon ja onneksi laidun on vaihtelevaa maastoa niin se myös kehittää. Tarkoitus olisi aloitella ajohommat kun hevoset tulevat asumaan talliin. Eli ei varmaan kuitenkaan enään kauaa, mutta odotellaan nyt että tulee se reilu kuukausi varsalle lomaa.

Pollet tosiaan saivat naapurin pellolta kivan lohkon laidunta ja varmasti olisivat saaneet vielä lisääkin jos vain isäntäväki olisi jaksanut lisää hakata tolppia maahan ;) mutta eivät ne tuotakaan kerkiä syödä kun kokoajan kasvaa lisää. Kesä on ollut kuuma, joka on varmasti ottanut pollelle kun pollelle välillä lujille. Viltsu onneksi juo hyvin ja varsinkin kun välillä lurauttaa veden sekaan melassia niin sitähän sitten vasta uppoaakin :D

Kuninkuusravit oli kyllä se meikäläisen kohokohta! ja oli huippu kivat ravit ja mukavaa seuraa;) joten ensivuotta ja tamperen kunkkareita tässä nyt sitten odotellaan talven yli!

Viltsun lapsuudenystävä Viivi on tällähetkellä kaustisen ravikoulun tallissa ja reenaa hyvin. Annika tuleekin kuukauden päästä suomeen!!