Ainakin opiskelijoilla tänään! Kuukausikin on vaihtunut "yllättäen" Kesäkuuksi, mutta tällä tuulella ei ihan heti uskoisi..sen verta kylmästi puhaltaa..

Viltsun kanssa me tosiaan kävimme 25.5 kaustisella varsanäyttelyissa ja saimme 3 palkinnon. Tarkempi arvostelu(tuomio) tulee aikanaan kilpailut osioon jos minun rakas ystäväni tekisi sivuille sellaisen kohdan sivuille (täytyy ensin varmaan kysyä ja saada itse selvennettyä perttusen käsiala)??!!  

Viltsu käyttäytyi tosi hienosti paikanpäällä, tottakai aluksi piti huudella hieman kavereille ja esittää jousto askeliaan. Puolentunnin kulutta se veti jo sellasia haukotuksia, että ajattelin sen olevan puolikuollut kun vien kehään. Noh varsa heräs kyllä kun kehä oli kahden katoksen välissä ja ei nähnyt muita heppoja niin eihän siinä rentoa ravia tai käyntiä paljon näkynyt ja esittäjäkin oli ihan ensikertalainen tuommosissa kekkereissä, mutta olin minä tyytyväinen kokonaisuudessa päivään ja ennenkaikkea varsa oppi varmasti paljon lisää tuosta reissusta! Arvostelu sai minut ehkä hiukan pahalle mielelle, mutta päiväni pelasti sitten Raineri joka ajoi hevosella luokseni ja tuli kertomaan, että on siinä Tytöllä komea varsa! Ja niin taas Raution tyttö oli yhtä hymyä ja lähettiin kotia kohti

Näyttelyiden jälkeen illalla tehtiin Juuson kanssa hevosille sitten pikkasen lisää lääniä, eli pääsevät nyt jokirantaa pitkin kannuksen suuntaan ja sitten taas padolle asti, josta pappan rantaan ulottuva "laidun". Eli siinä sitä olis sitten Viltsulle ja Pampulalle kesätöitä kun siivoasivat jokitantaa.

hetihän alkoi sellainen rallitus, että kenkiä vain lensi ilmassa...Viltsulla on ollut nyt  järkyttävä ongelma pitää kesäkenkiä jalassa ja kaviot on kyllä sen näköiset..joten viimelauantaina Erkki (Annikan Erkki) otti loputkin kangät pois vuolas ne ja Viltsu saa olla nyt lomalla ja kasvaa rauhassa. Kavioiden kunnon salliessa olisi tarkoitus käydä ajamassa kannuksen ratalla vaikka 1 kerran kahessa viikossa niin ei ajohommat jää ihan unholaan.

Niin ja vaikka toukokuu loppui niin Pimpula Pampula sai jäädä meitä jatkossakin viihdyttämään. Jos ne olisi pitänyt nyt erottaa niin se olis ollut ihan hirveetä, koska nyt niistä on tullut niiin hyvät kaverit ja tuntuu, et pampula on ottanut nyt oikein kunnolla korpelan kodikseen ja minut hoitajakseen. Että kyllä se kotiutuminen joillakin hetken vaatii Erkki hoiti myös Pampulan kaviot kesäkuntoon ja sekin pääsi sitten kesäduuniin!

Pampulalle vois kyllä hakea kärryt ja vaikka ajella sitä nyt vuorostaan niin ei pääsisi tuo kupu liikaa kasvamaan :D

Ravinuoretkin suuntaavat kesäharjoitteluihin Eli Annika kanadaan Riina Rekilän talliin ja Erkki Vermoon Akseli Lahtiselle!

Viivi laiduntaa Erkin kotona järvimaisemissa useiden hevoskavereiden kanssa!