Tältä näytti tänä aamuna kun laitoin hepat ulos ja lähdin töihin..lunta/räntää satoi ja sataa edelleen. Lupasi vielä jotain myskyäkin..käärin hepat loimiin, että eiköhän ne siellä pärjää kun tulen kotiin.

Viltsulla on vielä kesäkengät ja kyllä se aika varovaisesti tuli tallista ulos. maanantai aamuna oli myös lunta ja silloin se betoniliuskalla liukastui niin taisi se olla vielä mielessä.

Kesäkengät on tosiaan ajettu ihan sileiksi ja ensi viikolla saadaan sitten talvimonot alle. Jos tuo lumi tuntuu jäävän niin taidan napata kengät kokonaan pois ettei satu mitään vahinkoa. Pakko lomaa tammalle nyt tulee, mut jatketaan sitten taas harjoituksia kun on pito kohillaan.

Tamma on liikkunut sen 3 kertaa viikossa. Ja olemme käyneet ihmisten ilmoilla, eli joen toisella puolella. Niin vain sillasta meni yli vaikka padosta tuli vettä aika kivasti. Se ääni siinä ehkä on se kamalalin. Mutta meni se kun hieman rohkaisi.

Matkalla piti naapurin hevosille höristellä kun ne juoksivat tien viereen. Ja muutenkin kaikki oli aikasta jännää katella mitä ihmisten pihoilla tapahtu. Autoja ja kaivinkoneita oli liikenteessä, mutta ei semmosia kerkiä katsoa kun on kaikkea muuta jännää Löytyi hyvä reitti, eli lampin puolella ja jokivartta pitkin takasin polvikosken kautta. tulee sellainen 9km. Tätä reittiä tulemme varmasti talvenaikana paljon ajamaan kuhan löydän vielä tyypin joka sitä auraulis välillä auki