Tosiaan tässä on nyt toista viikkoa pakkaset olleet het kunnolla päällä. Aamulla ei ole enään ollenkaan yllättynyt kun mittari näyttää -30 ja jotain.  Olihan se aluksi jännää kun alkoi pakkaset, mutta sais jo riittää..meillä on tallissa vesipuoli toiminut hyvin ja lämpöä on piisannut että onneksi pakkanen ei ole tuonut lisähuolia. Viltsu on viettänyt kovat pakkaspäivät vain tarhassa tarhaillen ja Pampulan kanssa temuten.

Eilen Viltsu sai rokotteen ja tällkertaa oli myös vuorossa jäykkäkouristus. Tänä aamuna sitten tamma oli jotenkin tavallista rauhallisempi ja mittasin lämmon..39,8..ja ulkona pakkasta -31 ja jotain joten sanomattakin selvää et tamma sai jäädä sisälle parantelemaan oloaan.

Iltapäivästä kuume oli laskenut ja tammat pääsivat muutamaksi tunniksi tarhailemaan. Jämsän Simo tuli sit alkuillasta ja kengitti Viltsun ympäri. Kovasti saatiin kehuja kun on 3-vuotias hyvä kengittää, kuulemma niinku aikuset hevoset =))

Ilmatieteen ja forecan sivuja seuranneena elelen nyt siinä uskossa, että sunnuntaina tämä arktinen ilmavirtaus helpottaa ja rokotuksestakin on useampi päivä kulunut, että päästään taas normaaliin harrastelurytmiin.