Viime perjantain Viltsu sai kesäkengät alle ja kyllä siinä niin vain kävi, että kengän nro on tällähetkellä 2! Tosi hienosti tamma oli kun kengitettiin nyt jopa Jarikin kehui;) ei kertaakaan nyhdännyt tosissaan ja osas pitää jalkaa eteenpäin niin sai pukin päällä raspattua perjantaina vitsailin, et varmana lauantaina maa on valkoisena kun vaihdettiin kesamopot alle..... ja niinhän siinä sitten kävikin, mutta onneksi se lähti melkein yhtä nopiaa kun tulikin.

Sunnuntaina lähdin sitten ajelulle ja käytiin hieman uusia reittejä. Aluksi tamma oli aikasta intoa täynnä ja meinas pukkia tarjota, mutta se onneksi jäi vain kokeiluksi Ravi oli aluksi hieman hapuilua uusista kengistä ja innokkuudesta johtuen. Ja sitten ihan uus juttu meille, että kopsi aikasta pahasti kun mentiin reippaampaa ravia..hmm..

Yhdessä kohtaa tie oli puoliksi poikki ja kauhiasti risuja merkkinä, mutta oli siinä hevosen mentävä kolo ja tämähän tamma vain porskutti menemään kun minä olin taas se joka jäi ihmettelemään luonnon aiheuttamaa tuhoa..

Tiistaina lähdin töiden jälkeen ajelulle ja kiristin sekkiä niskasta yhellä reijällä. Ja voi kun mulla olikin ihan uus heppa aisojen välissä. Kopsiminen loppui siihen paikkaan ja ravi oli innokasta ja rentoa. Pukitkin olivat jääneet unholaan. Tamma tarvitsi vain hieman apua sekin kera. Kauheasti narskuttaa hampaita kuolaimiin ja välillä puree oikelta puolelta tosissaan kuolaimeen kiinni. Meillä siis vieläkin käytössä suora nahkakuolain.

Mutta varmuuden vuoksi tilataan hampilääkärille aika niin saa tsekata että kaikki on ok ku mun mielestä ei ole...