Lomat lusittu..

Sunnuntai oli sadepäivä. Hepat aamulla ulos parix tunniksi ja sit takas sisälle odottamaan kengittäjää. Rintalan Jari kokkolasta tuli 12 maissa. Viivi oli tosi nätisti, mut viltsu ois hieman halunnut ottaa pikku paini matsit, mut tyytyi sit kohtaloonsa. Viltsulla rupiaa olemaan kevättä rinnassa;)

Sadeloimet niskaan ja takas ulos riekkumaan. Ite lähin ylivieskaan katsomaan entisen hoidokkini juoksua (woody T.S.).

Tälläkertaa ei oikein mennyt mikään hyvin ja verta tuli sieraimista...tähystykseen heti ja siellä oli verta keuhkoissa ja vanhaa räkää..tauko siis luonnollisesti tiedossa.

tänään sit hepat ulos puol kasin maissa ja mä lähin töihin keittämään kahvia kun oli kevätagripäivät.

Töiden jälkeen tallin siivous ja hepat talliin (seiskan maissa) Viltsulle kamppeet niskaan. Tarkoitus oli, et laitan katoksessa kärryt perään..Laitoin viltsulle tupot korviin kun arvasin Viivin aloittavan sellaisen Shown kun se jää talliin yksin.. Ja niinhän siinä kävi..

Viivin karsinan seinän toisella puolella on katos ja eihän viltsu aikonutkaan rauhoittua kun toinen lato seiniä ja huus minkä kerkes..joten ajoin vaan takaa ja mietein, et miten tai mitä teen..

Viltsu toimi paremmin kuolaimilla nyt mutta suunta meinas välillä olla hakusessa. Kyllä se paremmin hiffais sit ku on kärryt perässä;)

Pari suunnitelmaa: Tukin viivin korvat kun se jää talliin tai mahutan kärryt tallin käytävälle ja laitan ne siinä Viltsulle perään. Hitsi olis pitänyt 3 metriä pitempi talli osasta tai sit hommata 3 heppa;)