Tänä aamuna kun talsein talliin satoi vettä ja oli niin pimeää kuin vain voi olla. Ja kaiken kukkuraksi tuuli ainaskin 8m/s..Mutta niin vain sotanorsuni lähti tyytyväisesti ulos kuin ennekin, toki loimitettuna ja heinien kera. Mut kuitenkin ei sitä mitkään ilmat haittaa toisin kuin omistajaansa Tosiaan välillä on nähty lunta, mutta eipä sitä sitten enään seuraavana päivänä ole..Mutta tosiaan kohta loppuu se kurjin kuukausi (mun mielestä) se, milloin on pimeää, kuraista, likaista ja kaikkea märkää..Joten todellakin toivon,että marraskuu tuo tullessaan sen lumen ja puhtauden..

Viltsu tosiaan sai talvikengät alle 21.10. Kakkosen kengät vielä meni ja 9mm hokeilla nyt sitten päästellään ainakin siihen tulevaan "jääkauteen" asti. Kiintohokki kengät ovat nyt meidän kohalla historiaa, koska liikettä tulee erillälailla kun viimetalvena, joten arvattavissa on hokkien kulumisen lisääntyminen

Ja liikettä tamma on kengittämisen jälkeen saanut ja on se helppoa kun ei tarvi välittää tieroista tai liukkaista tienpätkistä. Muutako pitää ja "pästää" =)

Metsän siimekset  olemme tosiaan hetkeksi jättäneet metsämiesten harteille ja käyneet suorittamassa lenkit joen toisella puolella. Ja tosiaan Viltsu ei edes noteeraa kuohuvaa patoa millään lailla

Eilen sai kyllä taiteilla,et kerkes just ajaa ennen pimeää. Kotona olen toistä 16:50, joten hevonen valjaissa 17:20 ja menox.

Eilen takasipäin tullessa oli jo korpelan katuvalot(joo luit oikein, katuvalot!) menneet päälle joten tulipa samalla harjoitusta katuvaloista ja niiden tuomista varjoista. Tai ei sitä harjoitella tarvinnut, kun kukaan muu ei niitä katuvaloja huomannut kuin minä Itse padon tieltä puuttuu valot..grrrr, mutta sitten padolla on kyllä stadion valaistus, että voi siinä ihailla kaikessa valossa miten vesi syöksyy eteenpäin. Tallilla takaisin olin sit 18:15 ja pimeäähän se oli kun tamman kans lompittiin takas talliin pesulle. Että tällaista minuuttiaikataulua meillä...=)

Ensi viikolla sitten elämme talviajassa ja sen valoisalla ajamisen (viikolla) voi sitten unohtaa ihan samantien, ellen saa sitten sumplittua jotenkin loppuvuoden työjuttuja...Mutta tammikuu kun koittaa niin sekin asia on sitten ratkaistu. Eli jos jollekin on jäänyt epäselväksi niin Toholammin Agrimarket sulkee ovensa vuoden loppuun mennessä ja minä siirryn Kannuksen Agrimarkettiin töihin. Ja oletan ja pidän päivänselvänä, että siellä on käytössä tasoittumisjakso.

Mutta vielä parista sateista kurapäivää tiedossa ja sit tulee luminen marraskuu!