Aamulla hepat ulos ysin maissa ilman loimia. Ilma oli mitä kaunein!

Siivosin heti tallin. Niin ja ilma tallissa oli mahtava. Ei kosteutta missään tipan tippaa ja tallin lämpö +6. Huippari oli ihan pienellä koko yön. Mahtavaa!

Tallin siivouksen jälkeen Juuso sano leikkimielellä, et mennäänlö laskemaan pulkalla. Mä olin heti messissä, et ilman muuta! Pappan varstosta pulkka ja eiku testimään. Ei ihan luistanut ekalla kerralla vaan pulkka täyttyi lumesta kun istuin pulkkaanNolostunut

Huono mäki paikka täytyi olla kysessä. Siirryttiin heppojen tarhan puolelle. Siellä on hyvä rinne. hepat olivat ihan ihmeissään Viivi pörisi ja puhalsi. Viltsu meinas kans tulla pulkkaan. Se sitten ei pelkää mitään!

Kun pulkka vietiin pois oli lapsoset surullisen näköisiä...Höppänät!

Kello kiiruhtu ja mulle meinas tulla kiire. Lähin kaustiselle raveihin. Annika ja Erkki messiin. Ilma muuttui jotain muuta kuin ihanaksi ja tuttujen hepojen juoksut ei tänää mennyt oikein nappiin..

Ostin raveista Viltsulle uuden riimun ja kunnon karstan! juuso väitti, et sen nimi olis varsta mut ei vissinä ole. Jos joku tietää niin laittakaa oikea nimi;)

Kuuden maissa olin kotona. Hepat sisälle. Hoito harjaus. Laitoin fleece-loimet niskaan kun olivat hieman kastunee. Ruokinta.