1243800202_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään se päivä sitten koitti kun varssulit pääsivät laitumelle.

Aamulla normaalisti aamutalli ja ulos. Kävin raskaantyön raatajan Annikan herättämässä ja lähdettiin valmistelemaan hevosia matkaan. Koppi olikin jo valmiina tarhan puolelle missä olinkin jo muutamana päivänä harjoitellut lastaamista. Onneksi tein,koska nyt ei tarvinnut haistella ja kopistella koppia tuntitolkulla.

Laitettiin Viltsu ensin. Hiemen sillä oli jarrupäällä, mutta nooli mikä nooli ja kaura sekä porkkana veivät taas voiton ja Viltsu oli kopissa! Viiviä ei tarvinut edes tuoda koppiin vaan se tuli ihan ite omia aikojaan;) ei muutako  viivi vielä kiinni ja lastaus silta kiinni ja menoksi. Matka meni tosi hyvin ja hepat tuntui olevan rauhassa kopissa(kauhusta kankeena;)

11 jälkeen oltiin reisjärvellä. 1 ori ja tamma olivat jo tulleet. Tamma joka oli jo laitumella oli 2-vuotias tosi mukavan oloinen hevonen. Loput hevoset tulevat maanantaina.

Lastaussilta alas ja Viivi ekku pois. Tosi rauhallisesti tuli, eikä minkäälaista hötkymistä. Mutta Viltsu oli ihan hikinen..Hikipisaroita tippui valtoimenaan. Reppana oli niin jännittänyt..ja minä vielä edellisiltana pesin sen niin hyväksi;) Hienosti Viltsu odotti vuoroaan, et saatiin tapuomi pois edestä, mutta eihän sillä ollut mihinkään kiire vaas kusta lorotteli toista minuuttia.

Tilan isäntä(Sorola Heikki) piti vierasta tammaa kiinni, et saatiin omamme sekaan. Eipä ne toisistaan mitään välittäneet vaan lähtivät yhdessä tutkimaan paikkoja. Hauskaa oli kun Viivi ja Viltsu menivät niin kylkiyhdessä,että!

Tietenkin itselläni oli haikea mieli..varsinkin kun tuli kotia ja oli niin hiljasta. Mutta sitten kun ajattelee kuinka hyvää se tekee varsoille ja sitten kun niillä on kuiteskin toisensa niin helpottaa. Killi nyt sitten saa kestää lisäharjausta yms.;)

Huomenna Viltu täyttää 1-vee ja olen varma, että tämä paikka tais olla paras syntymäpäivälahja!

Lupaan laittaa tänne sopivin väliajoin varsoista kuvia ja kuulumisia, koska uskon, et tänä kesänä tulen käymään useammin reisjärvellä kuin ikinä!

1243801237_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä vielä hieman maisema kuvaa.