Hups, kun on taas aikaa vierähtänyt!

Kiirettä kyllä onkin ollut. Töitä taas lauantaisin ja kyllä tämä talokin vaan vaatii emäntää;)

Yläkerta on nyt sitten valmis ja hyvin siellä onkin nukuttanut!

Hepat voivat loistavasti. Joka aamu ja ilta ihailen niitä kun ne on niin nättejä. Molemmilla on jo täysi kesäkarvaCool Viltsulla on vielä mahan alla suloista pehmeää ja vaaleata varsa karvaa. Taidan kyllä napsasta sitä johonkin purkkiin muistoksi;)

Vapun jälkeen ei olla ajettu. Eipä sille nyt mitään tarvetta toisaalta olekkaan kun niin hienosti toimivat. Viime viikonloppuna oli ajatus, mut lauantaina oli niin karsea ilma ja sunnuntai meni äitien päivää viettäessä. Mutta ajatuksissa olis vielä pari kertaa ajaa ennen laidunkautta.

Tänä aamuna taas tuntu, et ei en raaski viedä Viltsua sinne... Mut täytyy vain kovettaa itteni...

Niin ja hippos oli hukannut Viltsun paperit. Katoin hippoksesta, et omistaja oli Salmelan Reino ja enään ei näkynyt teksitä "rekistöröinti kesken". Soitin heti hippokseen ja eivät ne omistajanvaihdos lappua löytäneet..Sit soitin Kujalan Aarnelle ja kyllä Aarne oli lähettänyt laput eteen päin..Aarne lähettää kopion Hippokseen ja sit pitäs passin tulla.

Viltsulla olikin aika kiitettävästi merkkejä;) punarautias vain hieman häiritsi;)

Viikonloppuna olen töissä ja Annika Riiaamassa Erkin luona Rautalammilla, joten katotaan kerkiääkö Juuso lähteä mun kaveriksi Viltsua liikuttamaan vai odotanko annikaa..

Lauantaina pitäis olla töissä ja kokkolassa pitäs keritä käydä ostamassa vessanpönttö. Sunnuntain pitäs käydä kauhavalla autokaupoilla;) Ja Salaisuus Rokin lähtökin olis mukava nähdä...

Et juu ei ole ajankäyttö ongelmiaKieli ulkona

1242318198_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tallikämppää hieman järjestettiin. Nyt on tammoilla omat kaapit!

1242318265_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Joka aamu ja ilta mietin oletko ihan oikeasti mun! ihana ViltsuniPusu