Lauantaina katsastettiin traileri ja meni hienosti läpi. Tänään oli sitten vuorossa Viltsun katsastus joka sai kanssa hyväksytyt paperit

 

Viikko sitten lenkin seuraavana aamuna huomasin, että Viltsun takakintereet oli turvoksissa ja niissä oli nestettä sekä tuntuivat lämpimiltä. Oikea pahemmin. Myös välillä oikea vuohinen on ajon jälkeen pikkasen kerännyt nestettä.  Asiahan rupes sen verran vaivaamaan ja soitin samantien kaustisen klinikalle ja varasin ajan. Ohjeiden mukaan annoin viltsulle 6 vapaapäivää ja se kyllä auttoi todella paljon.

Eilen kävin sitten ajamassa, että lääkäri näkee sit jalat ajosta seuraavana päivänä. Kinner oli aamulla hyvä, mutta vuohinen oli pikkasen turvoksissa.

Aika oli yheltä ja Käpsy tuli meille 12 maissa kaveriksi mukaan. Koitin saada tammaa itekseni koppiin, mutta tarvimme sitten vielä kuiteskin kaveria avuksi. Täytynee tuota kopitusta iteksee harjoitella niinku oikeasti niin sekin sitten rupiaa sujumaan, ettei tarvi aina jotain kaveria hälytellä paikalle.

Klinikalla Viltsu oli tosi rauhallinen ja hetken päästä vielä rauhallisempi =)

Kinner, vuohinen ja kuuluisa patti kuvattiin. Ja kaikki hyvin. kintereessä ei irtopaloja (mitä kerkesin jo pelätä) ja vuohinenkin oli hyvä. Sekä patti oli pienentynyt 0,5cm marraskuusta!!! eli häviää se =) Jalkojen turvottelu on ihan normaalia kasvavalle isokokoiselle hevoselle.

Lopuksi hoideltiin vielä hampaat kuntoon. 2 alahammasta toimme kotia papereihin käärittynä =)

No sain ainakin askarruttaviin kysymyksiini vastauksen ja voin nyt sitten nukkua yöuneni ihan rauhassa =)

Ja olihan se olo ku ois ollut jossain paremmissa piireissä kun eläinlääkäri sanoi, että "Villin Tähdelle on hiittilupa myönnetty" =)))))