Niin se lauantai taas vain saapui pitkän pimeän viikon jälkeen. Lunta sateli makoisasti, mutta turhan märkänä vain.

Kahen maissa tamma talliin ja valjaisiin. Tosi nätisti oli ja niin kuuliaisesti kulki vierelläni katokseen. (mitä lie käpsy sille kuiskinut)

Kärryt perään ja menox. Paljon rauhallisemmin tamma lähtee katoksesta kun vertaa pari viikkoa taakse päin. Virtaa kuitenkin tuntui olevan, joten ravattiin peltotie. Pellolla mentiin 2 kierrosta ja tosi hienosti meni. Pikkasen piti tuijotella metsänreunaan, että jos sieltä nyt kuitenkin hyökkäis jokinmoinen sapelihammastiikeri

Pukittelu oli unohtunut ja hännän huiskiminen tuntuu jo hieman vähentyneen!!

Pari mönkijää meni peltotietä pitkin, mutta ei Viltsu niistä mitään kummosempaa välittänyt ehkä olisi halunnut niiden seuraan. Pellolta kun oltiin lähdössä niin Viltsu pysähty hörisemään ja me juuson kans luultiin,et tuleeko sieltä hevonen, mutta ei 4 koiraa ja liuta ihmisiä. Koirista Viltsu ei välittänyt mitään, luuli varmaan,et musta valkoinen on Pampula.

Nätisti ja erittäin hitaasti käveltiin kotia. Onneksi oli edessä tilsakumit! Takapää parikertaa liukastui kun niissä ei ole kumeja.

Taas harjoiteltiin peruttamista katokseen ja niin komiasti perutti ettei mitään ongelmaa!!

Tamma pääsi suihkuun ja joi 40L vettä ämpäristä kun se ämpäristä on niiiin hyvää!

Olin niin tyytyväinen tammaan, että meinasi sydän pakahtua

Sunnuntaina oli tarkoitus ajaa, mutta hitsi kun koko päivä meni kyläillessä ja ei kehdannut rueta vaudittamaan kyläilyjä varsan ajolla..

Jatketaan sitten taas ensiviikonloppuna!