Parin viikon aikana on luonto taas muuttanut muotoaan. Värikkäät lehdet putoilevat maahan ja luonto alkaa näyttämään alastomalta ja kylmältä. Hevoset vaihtavat karvaansa jo aika kivasti. Oikeastaan Pampula oli sen tehnyt melkein yhteä päivänä..Puf! olen karvoissa  Viltsua olen koittanut loimittaa, että talvisotakarvoitus ei niin pääsisi valloilleen ja reenaaminen tulevana talvena olisi helpompaa. Toki kaveripiiristäni löytyy klippaustaitoinen immeinen, mutta jotenkin en siitä innostu.

Ojaanajo päräytyksen jälkeen olemme pysyneet tiellä vaikka marjastajat ja irtokoirat ovat meitä välillä yrittäneet säikytellä. Siinä kohdassa mistä päräytettiin ojaan niin siinä kohdassa on jotain tosi hirveää kun siinä kohdassa täytyy jokatoinen kerta ottaa ritolat ja kyllä se varmasti sinne uudestaan sukeltais jos kuski nukkuisi ohjien perissä.

Kyttäily rupes olemaan sitä luokkaa, et nyt laitoin ne kokolaput ja voihan helpotus kun heppa muuttui. Täytyy nyt tämä "mörköaika" käyttää niitä ja katotaan sit hommaa uudestaan ilman lappuja kun on tullut pehmeät luminietokset kun tulisikin..meinaan et kurakausi on alkanut ja tarhat taas sen näköset...Vihreän laitumen puolelle en ole enään viitsinyt laittaa, jotta se olisi meidän käytössä vielä ensikesänäkin.

Liikuntaa olemme harrastelleen sen 3 kertaa viikossa. Metsäteiden kovuuden mukaan ollaan liikuttu. Tamma suostuu onneksi kävelemäänkin lenkillä. Mutta kun pakkaskelit alkavat ja maa jäätyy me siirrymme  radalle ajamaan reippaat lenkit, kunnes pysyvä lumi on maassa.

Torstaina lähdetään Juuson kanssa Helsinkiin viettämään kaverini häitä! (ensimmäinen yhteinen reissu koko 5-vuoden aikana!)

Annika, Erkki ja Heidi hoitavat hepat ja valvovat huushollia! Kiitos!