Kyllä meikäläisen toiveet tämän talven suhteen ovat käyneet toteen ja ihanaa kun on TALVI!! ehkä kuitenkin alkoi turhan kireillä pakkasilla, mutta nyt on kyllä just sellasen meikäläisen keli ja luntakin onneksi tuli hieman lisää =) Jotkut marmattavat, että tulee pitkä talvi, mutta meikäläistä se ei kyllä haittaa pätkääkään kun on kyseessä talvi jolloin varsani kääntyy 3-vuotiaaksi!!!! Eli pääsee hyvin ajamaan lenkkejä melkein missävain kun maastot ovat mahtavat =)

Klinikkareissun jälkeen hevonen oli kuin uudesti syntynyt ja vinous sekä oikealle vänkääminen loppui kuin seinään. Samoten 5 päivän "pakkoloma" (kaupalla loppuunmyyntiviikko) teki myös tehtävänsä. Viltsu on reipas iloinen oma itesensä ja lenkin jälkeen olemme molemmat erittäin hyväntuulisia  Aikaisemmin tämä oikea takajalka keräsi hieman nestettä, mutta veikkaan että sekin tuli siitä kun hevonen juoksi silloin niin vinossa. Että kyllä tuolla hampaiden hoidolla sai monta murhetta poistettua. Jalat ovat nykyään hyvät ja kuivat myös ajonjälkeisenä aamuna, toki olen minä niitä nyt hoitanutkin astetta tehokkaammin

Ennen joulua Jari tulee kengittämään Viltsun. Tamma on hyvin oppinut pitämään talvimonot jalassaan joten "oikeanjalansyndroomaa" ei ole meillä väähään aikaan esiintynyt  sekä olemme välttyneet turhilta kannnapolkeutumisilta ja haavoilta.

Viivi tulee myös meitä piristämään ennen joulua! Sen kanssa sitten käydään laukaassa leikkaamassa 1 irtopala pois takakintereestä. Sen jälkeen Viivi viettää meillä saikkua helmikuun puoleenväliin asti, kun nuoriso on ruotsissa harjoittelussa.

Kuviakin otan kuhan olen joskus valoisaan aikaan kotona =)