Vielä 2 viikkoa niin tammat tulevat kotiin!! Eilen käytiin Annikan kanssa varsoja katsomassa ja kyllä ne jo alkavat siltä tuntumaan, et ollaan me täällä oltu. Hienosti viihtyvät, mutta syksy tekee tuloaan ja pimeääkin jo alkaa öisin olla.

Raveissa turistina on tullut oltua sit heti kunnolla tänä kesänä ja hienot ravit olikin kaustisella. Pihlajan Aaroni (Villiari- Kevätön) nappasi hienon pikkupelimanni voiton! Oikein itseänikin vatsasta sieppas viimeisessä kurvissa ja haaveilin oman hevosen kanssa osallistumisesta..3-vuottaKlink Klink (raha)

Suunnitelmissa olisi löytää Viltsulle tallikaveri ensi talveksi. Annika kävi raveissa kyselemässä tallipaikkaa viiville kaustiselle ja kyllä sieltä paikkoja vapautuu. Ratatallille viivi ei mene vaan nikulan maalaistalliin. Lomilla Viivikin tulee sit lomailee korpelan kotiinNauru

Eilen käytiin katsomassa Ihanaa 3-vuotiasta Welshin ruunaa, joka olis tallipaikkaa vailla. Se olisikin hyvä, jos löytyisi nuori kaveri, joka jaksaa Viltsun kanssa "painia".

Mut katotaan miten viivi muutto edistyyItku

Kaikkien eikojen jännittävimmät kuninkuusravit lähestyy ja samalla viikon pituinen kesäloma. Vk33 varsat tulevat kotiin ja sitten kerron taasen kuulumisiaCool

1248773980_img-d41d8cd98f00b204e9800998e