Dodiin! kuukausi taas vaihtunut ja kesä taas lähempänä! on se mahtavaa kun on vielä iltaisin 10 maissakin ihan valoisaa. Ihanan aurinkoisia päiviäkin on jo nähty, mutta myös sadettakin..aina kun tarha rupeaa kuivumaan niin sitten tulee tietty sade..

Viltsu on jo kerran kerinnyt kurakossa polkemaan etukenkänsä irti, mutta onneksi ei tarvinnut kengittäjää odotella kuin paripäivää niin vappuna saatiin kenkä het takas 

Mehtätiet ovat sateiden vuoksi olleet íhan hyvässä kunnossa ajaa ja onneksi se murske mikä teille on ajettu parivuotta sitten niin on hävinnyt ojiin:D Ollaan ajeltu eri reittejä ja löydetty myös mukavia metsäpolkuja;) Hepo on saanut liikuntaa sen 2-3 kertaa viikossa.

Viime perjantaina töiden jälkeen oli niin komea keli, et laitettiin Viltsu autoon ja päräytettiin kaustisella hakemaan ja testimään "uusia" customin hiittikärryjä.

Tälläkertaa kun otin pollen autosta niin yllätyin positiivisesti, ettei ollut yhtään hikinen, joten extra extra korvien tukkiminen auttoi asiaa;) Viereisessä katoksessa oli myös pari suokkia, jotka oli lähdössä jo kotiin. Polle valjaisiin ja Erkki-kuski saapuikin. Minä sain vain tälläkertaa seurata itse sivusta miten Viltsu meni kun kotona juuso ei suostu (vielä) ajamaan Nätisti tamma meni kun ajattelee, että tämä oli toinen kerta kun radalla käytiin. Ja olihan se hassua kun se tiekin silleen kallistu, mutta tosi reippasti varsa käyttäytyi. Sitten oli kyllä tuurit kohillaan kun lampin parivaljakko Salama& Aatu olivat myös kaustisella. Miia ajoi Salamalla muutaman ringin Viltsun rinnalla ja hienosti Viltsu siihen suhtautui, että ei ainakaan pelännyt muita hevosia  Mutta kyllä se ratalla näytti vielä niiiin piiiiineeeltä kananpojalta  Erkki ajeli hiittisuoran kautta sitten pois ja tamma perutti nätisti katokseen.

Päästiin kylpemään Rainerin talliin ja Viltsu oli hupasen näkönen kun se kahto kattoon ja ihmetteli suurta tallia, mutta niin reippasti lompsi perässäni pesupaikalle. Ja ylläri pylläri Annika toi Viivin seisomaan käytävälle Viltsun lähelle. Kyllä musta tuntu, et ne tais toisensa tuntea 

Erkki vielä fiksas Viltsun niskatukan leikkurilla kuntoon ja että tuli hieno! kyllä sillon 10-vuotta sitten fiskarssin sakset oli luksusta, mutta tuo oli hieno vehe!

Kiitimme innokkaita ravinuoria ja lähdimme kotia kohti!

Viltsu kaustisella 7.5.2010