Tässä kuussa on ehtinyt tapahtua kaikenlaista, joten mistähän sitä aloittaisi...

Viltsun ontuminen on tosiaan vain enää muisto ja kengät se sai jalkaansa Jyri Puusaaren toimesta. Ja jipii ne ovat pysyneet! nyt vain toivotaan, että pysyy jatkossakin niin saadaan kaviot kuntoon. Toki ne ovat jo parantuneet huomattavasti, että kaippa siitä juuriharjan kans hinkkaamisesta veden kans on hyötyä. Vaikka kesä on ollut lämmin ja ihana niin tämä kuivuus on se mikä saa Viltsun kaviot rapistumaan.

Viltsu vietti reippaan viikon lomaa kun me järjetelimme häitämme. Eli tosiaan 16.7 sitten tämäkin "vanhapiika" sanoi tahdon joten Rouva Joki-Korpelana tässä nyt sitten jatkossa eletään =) Häät oli ihanat <3

Heti häiden jälkeen Viltsu ja minä palasimme takaisin omaan arkeemme. Eli reenit jatkui. Ja kyllä se vain nuorelle tuntuu tuollaiset pikku lomat tekevän hyvää.

Tehtiin me myös jotain erilaistakin. Käytiin Lohtajalla meressä ajamassa. Minä viime kesänä siitä haaveilin kun käpsyn kans Jormalla siellä ajettiin, "että tänne on oman hevosen kans päästävä!" ja nyt sen sain kokea. Ihan mahtavaa! käpsy oli toisella hepalla kaverina niin Viltsun ei tarvinnut jännittää yhtään mitään. Hevonen ja omistaja nautti! Ensi kesällekin sitten jo suunnittelin, et tänne pitää tulla ratsastamaan

Sitten ihan huippujuttu olemme vihdoin ja viimein saaneet kaverin radalle. "Naapurin" 6-vuotias suokki tamma kulkee meidän kanssa radalla viltsulle kaverina. Ja voi, kun tamma tykkää. Korvat eteenpääin porskuttaa menemään ja vauhtiakin on ruennut tulemaan aivan itsestään. Tässähän voi kohta rueta ihan oikeasti haaveilemaan siitä opparista

Viimeksi kaustisella viltsun ikäiset menivät ihan hirmu kyytejä..noh niitä ei nyt kannata miettiä tai tulee muuten pupu pöksyyn. Me menemme omalla tahdillamme.

Huomenna onkin melkein niinkuin joulu kun matka alkaa kohti kuninkuusraveja ja Teivoa! äkkiä se vuosi sitten kuiteskin meni =) Uskon, että tänävuonna tulee ihan uudet kuninkaalliset! Tai no tammapuolelta saatta uusia, mutta se tuskin on I.P Vipotiina. Tai vois olla parempi, ettei sano mitään on ne valmentaja sellaisia tekijöitä, että ne saa aina hevosensa aivan mahtavaan kuntoon heinäkuun lopulle. Noh, sunnuntaina ei tarvitse enään spekuloida =)

Lomaa on jäljellä vielä viikko kunkkareitten jälkeen ja jos hyvin käy niin taitaa tulla vielä Vaasan keikka ja Viivin koelähtö!!

Muistakaa ottaa kunkkareihin aurinkorasvaa mukaan!

palataan..=)